Vasile Panaite acuză Primăria Piatra Neamț (condusa de colegul lui de partid, Andrei Carabelea) că refuză aprobarea unui marș al bicicliștilor, pe care acesta ar fi vrut sa-l organizeze din fonduri proprii, pe 24 iunie. Initial s-ar fi dat o aprobare verbala in Comisia Rutiera, insa ieri, Panaite a aflat că solicitarea i-a fost respinsa.

Panaite se intreaba daca este vorba de rea-voinţă, de răutate, de incompetenţă şi lipsă de interes, sau de toate la un loc, avand in vedere ca primarul Carabelea se fotografia zilele trecute călare pe bicicletă, indreptandu-se spre locul de munca de la Primarie, incercand un exercitiu de imagine dar si un indemn catre pietreni să foloseasca bicicletele. ”Cu regret vă anunţ că cei din conducerea Primăriei Piatra-Neamţ au anulat astăzi evenimentul pe care tot primăria îl aprobase vineri, verbal, în Comisia de ordine publică, comisie la care am participat personal!

Este vorba de #SânzienePeBiciclete, eveniment pe care am promis că îl organizez pe 24 iunie alături de voi, în urma zecilor de mesaje prin care aţi cerut să facem această acţiune frumoasă!

Nu ştiu dacă este vorba de rea-voinţă, de răutate, de incompetenţă şi lipsă de interes, sau toate la un loc! Dar nu poţi ca azi să spui una, iar a doua zi să spui altceva invocând motive…

O puteai face, dacă erai bărbat, în şedinţa de vineri!

Asta demonstrează, încă odată, caracaterul unora! Sau, de fapt, lipsa caracterului. Şi poate teama…

A deranjat că ediţia organizată de mine, alături de voi, de Ziua Mondială a Bicicletei, a promovat oraşul Piatra-Neamţ pe toate posturile centrale TV şi în toată presa locală? A deranjat că se vorbeşte şi frumos de oraşul nostru??

Evenimentul pe care doream să îl organizez pe 24 iunie, de Sânziene, era realizat doar din fonduri proprii. Inclusiv onorariile artiştilor care urmau să cânte erau asigurate de mine!

Primăria ce face în schimb? Parteneriate dubioase cu un ONG căruia îi dă cu mână largă 10.000 euro, din banii pietrenilor, ca să organizeze un eveniment la care acel ONG va tăia bilete! Adică va face venituri!!! Pe banii pietrenilor!!! Interesant….

Dacă în tot oraşul Piatra-Neamţ a ajuns să nu mai existe niciun loc în care să putem organiza o acţiune frumoasă la finalul căreia să ascultăm muzică de calitate, înseamnă că unii încep să se creadă stăpâni, moşieri peste oraş!

Există o vorbă: “Ce nu te omoară, te întăreşte!”

Vă promit că lucrurile nu rămân aşa! Şi nu voi abandona acest proiect, şi nici celelalte proiecte pe care le-am pregătit!

Ne vom întâlni, din nou, mai mulţi şi mai determinaţi să schimbăm lucrurile în bine!

Oraşul nu este al lor, ci al tuturor pietrenilor!”, transmite fostul prefect Panaite pe facebook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.