Fostul prefect Vasile Panaite (Piti), actual secretar de stat in Ministerul Mediului, intra peste Carabelea in lupta pentru functia de presedinte al PNL Piatra Neamt. Imediat dupa ce primarul de Piatra Neamt si-a anuntat candidatura, Panaite a iesit si el cu un mesaj public in care-si anunta propria candidatura la șefia organizatiei PNL Piatra Neamt, subliniind ca alegerile din PNL trebuie sa fie despre cetateni, nu despre functii. ”Voi candida pentru funcția de președinte al organizației PNL Piatra-Neamț.
Am convingerea că alături de colegii din organizație voi face în primul rând politica cetățeanului din Piatra-Neamț.
Alegerile din PNL trebuie să fie despre cetățean, nu despre funcții. Iar la finalul lor, partidul trebuie să iasă întărit și determinat să facă performanță în administrația locală și centrală. PNL are oameni capabili și determinați să facă acest lucru.
Spre deosebire de Carabelea, care inca nu s-a hotarat, Panaite se pozitioneaza clar de partea premierului Florin Cîțu, pe care îl sustine pentru preluarea functiei de presedinte PNL la nivel national. ”…consider că primul-ministru Florin Cîțu este în acest moment liderul de care are nevoie!

De aceea am hotărât să fac parte din echipa politică a domnului Florin Cîțu și să îl susțin pentru funcția de președinte al PNL! Fac parte din echipa guvernamentală condusă de premierul Florin Cîțu, am convingerea că și politic vom fi în aceiași echipă: Vasile Panaite – președintele PNL Piatra-Neamț, Florin Cîțu – președintele PNL. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, mai transmite Vasile Panaite.
In mod sigur, Panaite va fi un adversar redutabil pentru Carabelea, iar lupta dintre cei doi va fi de fapt o incercare a lui Piti de a-si lua revansa, dupa ce anul trecut, i-a fost suflata pe sub masa candidatura la Primaria Piatra Neamt din partea PNL, in locul lui fiind desemnat peste noapte, Andrei Carabelea.
Alegerile pentru organizatiile liberale din teritoriu, sunt programate pentru mujlocul lunii iulie.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.