Aproape 2.000 de persoane aflate in izolare in judetul Neamt au fost verificate in ultimele 24 de ore si au fost aplicate peste 70 de amenzi pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Neamt. ”În ultimele 24 de ore, peste 380 polițiști, jandarmi, efective ale poliției locale și militari au acționat în sistem integrat pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În acest context, forțele de ordine au efectuat verificări de mai multe ori la domiciliile a 1.976 de persoane, cu privire la modul în care sunt respectate condițiile de izolare, fiind intensificate activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică.

Totodată, 152 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la modul de respectare a restricțiilor instituite pe perioada stării de urgență.

În cadrul activităților desfășurate pentru punerea în aplicare a măsurilor privind restricționarea circulației, la nivelul județului Neamț au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 198.000 de lei”, informeaza Prefectura Neamt.

Sancțiunile contravenționale pot ajunge pana la 20.000 de lei pentru persoane fizice, și pana la 70.000 de lei pentru persoane juridice.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.