„Marele salvator” Ionuţ Ursu, exmatriculat din Vivid pentru derapaje şi lipsă de etică!, titreaza vestea.net. Tanarul Ionut Ursu care se erijeaza in filantrop si in ”mare salvator” a fost prins cu ocaua mica de catre ONG-urile serioase care compun VIVID- Neamț si a primit cartonasul rosu, adica a fost exclus din preajma celor care si-au unit fortele si fondurile pentru a ajuta in lupta contra Covid 19.

VIVID Neamt este o iniţiativă comunitară, care reuneşte antreprenori, ONG-uri şi alţi binevoitori responsabili de gestionarea situaţiei provocate de COVID-19, Asociatia fiind cea care sprijina din rasputeri Spitalul Judetean Neamt, una dintre cele mai importante realizari, fiind amplasarea, amenajarea si dotarea unor containere in curtea spitalului, care vor servi pentru zona de triaj epidemiolgic.

Ionut Ursu a intrat si el in proiectul VIVID, insa nu juca in echipa, ci avea propriul meci in zona de imagine publica, profitand de situatie si promovandu-si propriul ONG denumit ”Volunteer for life” (asupra acestuia planeaza mai multe semne de intrebare legate de actiuni si strangeri de fonduri mai vechi la care a participat sub masca voluntariatului), afisandu-se in preajma unor politicieni de la care a obtinut sume fabuloase din bani publici prin intermediul aceluiasi ONG, pentru proiecte despre a caror finalitate nu mai stie nimeni nimic.

Dar pentru VIVID paharul s-a umplut in momentul in care s-a aflat ca Ionut Ursu a facut un tur prin mai multe tari ”zona rosie Covid 19” si s-a intors in Romania ca si cum nimic nu s-a intamplat, ba chiar a participat la mai multe evenimente alaturi de zeci de oameni, printre care si multi copii, cum ar fi o actiune desfasurata la Roman pe 8 martie. Scandalul e abia la inceput, pentru ca autoritatile trebuie sa faca obligatoriu o ancheta pentru a vedea cum a reusit Ursu sa zburde liber prin tara dupa ce a revenit la sfarsitul lunii februarie de pe traseul Paris- Italia- Istanbul, desi ar fi putut fi purtator de Covid 19, fara stea nicio secunda in izolare.

Uniţi indiferent de grosimea contului sau de statusul social sub această nobilă flamură, cei de la Vivid au fost poate, în primă fază mai puţini atenţi la băiatul care făcea ce ştie el mai bine: tone de fotografii pe facebook, o strategie în totală disonanţă cu modestia tuturor celorlalţi care preferau munca, organizarea, eficienţa şi raportarea (am primit, am donat) ca transparenţă. Dar Ursu… citeste continuarea AICI

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.