Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, transmite vesti noi din Egipt, unde se afla de saptamana trecuta, intr-o vizita pe bani publici, pentru armonioasa dezvoltare a relatiilor de prietenie intre poporul nemtean si cel egiptean. Din numeroasa delegatie, mai fac parte pe langa altii, Dragos Chitic, Daniel Harpa (primarul de la Targu Neamt), băcăuanul Sorin Brasoveanu (administratorul public al judetului Neamt) sau Florentina Moise, director la CJ Neamt. ”Îi mulțumesc Excelenței Sale, domnul ministru adjunct Mohamed Abdel Wahab și domnului Amr Nour El-Din, consilier al directorului executiv al Sectorului de Promovare din cadrul autorității, pentru invitație și pentru ocazia pe care ne-a oferit-o, de a prezenta Autorității Generale pentru Investiții Străine din Egipt oportunitățile economice și turistice ale județului Neamț. Județul Neamț poate fi un partener pentru mediul de afaceri din Egipt, fiind recunoscut pentru construcția de obiective de infrastructură rutieră, producția de utilaje pentru industria petrolieră și chimică, industria textilă, a prelucrării lemnului, a agriculturii și zootehniei.

În cadrul întâlnirii am remarcat interesul autorităților egiptene de a le asigura diverse facilități firmelor din Neamț care sunt interesate să își extindă activitatea în Egipt. De asemenea, am avut oportunitatea de a prezenta în mod concret în ce constă activitatea agenților economici care sunt interesați de parteneriate cu această țară arabă”, spune Arsene pe facebook.
Si Dragos Chitic tine sa informeze nemtenii, tot pe facebook, despre deosebita insemnatate a vizitei delegatiei nemtene in Egipt. ”Astăzi am participat, la Autoritatea Generală pentru Investiții Străine, la întrevederea cu domnul ministru delegat Mohamed Abdel Wahab și domnul Amr Nour El-Din, consilier al directorului executiv al Sectorului de Promovare din cadrul autorității.
În cadrul întâlnirii au fost prezentate principalele domenii de activitate care alcătuiesc economia județului Neamț și s-a expus în mod concret în ce constă activitatea agenților economici care sunt interesați de parteneriate cu această țară arabă.
Autoritatea Generală pentru Investiții Străine din Egipt, instituție aflată în coordonarea directă a prim-ministrului, s-a arătat extrem de interesată să sprijine agenți economici din Neamț în a desfășura parteneriate de afaceri cu firme din Egipt”, transmite Dragos Chitic, vicepresedintele CJ Neamt.
Deocamdata nu se cunoaste cat costa aceasta vizita si nici cat vor sta alesii nemteni peste mări și țări, sacrificandu-se departe de casa, pentru binele judetului Neamt.
Ionut CORFU (sursa foto: facebook- CJ Neamt)

 

1 COMENTARIU

  1. Asa da dl PRESEDINTE! Asa mai vedem si noi bocalii, Egiptul!
    Acum sincer dl PRESEDINTE, este ca dl Culită știa ce sa aleagă? Mă refer la deosebita doamna Flori, plimbata de raposatul CULITA Tarata si de sofer cu SPP(să trăiti dl Oprea), acum de dl Arsene!
    PS:Am auzit ca dl MOHAMED ABDEL WAHAB i-a povestit si lui Tutankamon despre competentele doamnei, incat insusi faraonul egiptean este hotarat sa se intoarca la viată!
    PPS:ya ‘iilahi fuluri , law kan bi’iimkani allihaq bik laylat wahidatun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.