Un veteran de razboi, din comuna Draganesti, trecut si prin experienta prizonieratului, a fost sarbatorit astazi, de prefectul George Lazar, la implinirea a 100 de ani de viata. La eveniment a participat alaturi de familia sarbatoritului, si primarul comunei. ”La Multi Ani, domnule Boroianu Gavril la implinirea frumoasei vârste de 100 ani.

Din satul Risca, comuna Draganesti, veteran de razboi si prizonier in al doilea razboi mondial domnul Gavril este unul din oamenii care ne fac cinste si in fata caruia trebuie sa ne plecam cu mult respect.

Fără oameni ca dl Gavril, tara noastra Romania poate nu ar fi fost astazi asa cum e.
Respect profund pentru veteranii de razboi si astazi la invitatia domnului Primar Nechifor Ion si a familiei domnului Gavril, l-am sarbatorit asa cum se cuvine, impreună cu multi consăteni din comuna Drăgănesti.

Un gest deosebit făcut de domnul Primar Nechifor Ion si Consiliul Local de a organiza un eveniment de sarbatoare pentru domnul Gavril si de a-l serba alaturi de familie si de cei dragi.

Veteranii de razboi sunt cetateni de frunte in fiecare comunitate si sunt cei carora noi le datoram libertatea de astazi si tara in care traim. Cu respect si profunda apreciere domnule Boroianu Gavril, ma plec in fata dumneavoastră”, transmite George Lazar,prefectul judetuluiNeamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.