Situatie extrem de neplacuta pentru un politist din judetul Neamt, de la sectia de politie Gîrcina. Acesta s-a vazut nevoit sa intocmeasca un proces verbal in care se constatata o infractiune comisa de trei barbati, cu ajutorul propriului sau tata.

Totul s-a petrecut in noaptea de 20 spre 21 decembrie 2017, cand potrivit IPJ Neamt, ”polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în intersecția dintre DJ 156A cu DC 163, din satul Poiana, o autoutilitară ce transporta brăduți. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că pomii de Crăciun au fost tăiați ilegal de către trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, din Crăcăoani și Târgu Neamț.

Aceștia au fost legitimați, fiind pasageri în autoutilitara condusă de către un bărbat de 57 de ani.

Barbatul de 57 de ani era nimeni altul, decat tatal unuia dintrei politistii care au constatat infractiunea.

Potrivit surselor noastre, politistul era in patrulare cu alti doi colegi, cand unul dintre ei a primit un pont, cum ca mai multi barbati au taiat braduti pentru Craciun dintr-o padure din Negresti si ii transporta cu o autoutilitara marca Mercedes. Politistii au mers pe firul informatiei primite si au gasit masina in satul Poiana din comuna Negresti, stationata in fata unei case.

Au facut verificari si informatiile primite s-au confirmat in totalitate, numai ca soferul autoutilitarei cu care se comisese furtul era chiar tatal unuia dintre cei trei politisti sositi la fata locului. In masina erau peste 30 de brazi.

Politistul nu a avut de ales si a semnat si el procesul verbal care constata infractiunea, tatal lui alegandu-se cu amenda pentru transport ilegal de material lemnos si cu masina confiscata.

Later EDIT- 30 decembrie: Surse din cadrul IPJ Neamt sustin ca de fapt politistul despre care se face vorbire nu ar fi fost in patrula care a constatat infractiunea, ci a fost chemat ulterior la fata locului de catre tatal lui pentru a ”rezolva” lucrurile, insa acesta a refuzat sa ”intervina” la colegii sai. Aceleasi surse precizeaza ca barbatul de 57 de ani devenise recalcitrant si a amenintat politistii.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.