In imaginile de mai jos se poate vedea una dintre masinile DSV Neamt (Directia Sanitar Veterinara). Pozele au fost facute duminica, 31 mai la ora 21:35, pe strada Paharnicului din Piatra Neamt, desi la ora respectiva, masina ar fi trebuit sa fie in curtea institutiei, avand in vedere ca era o ora foarte inaintata si zi de weekend.

In urma verificarilor tvmneamt.ro, rezulta ca in apropierea locului in care era parcata masina DSV, locuieste secretara institutiei, Angela Toma. Potrivit surselor noastre, ea ar fi ”confiscat” efectiv masina (una destul de scumpa) cu care de ani buni se deplaseaza fara nicio jena in interes personal, chiar si la distante foarte mari de Piatra Neamt, dar mai ales intre domiciliu si locul de munca si retur.

Angela Toma este mana dreapta a fostului director DSV Neamt, Sorin Ulea, transferat recent in celalalt capat de tara, tocmai pe la Arad. De fapt, postul de secretara la DSV Neamt nu mai exista de prin 2010 de cand s-au facut restructurari, insa Angela Toma a ramas de-a dreapta directorului, fiind incadrata pe un post de laborant. Fictiv evident, pentru ca si-a vazut in continuare de secretariat, adica de cafelele lui Ulea.

Si cum orice aghiotant bugetar are si el pretentiile lui, Angela Toma si-a însușit si masina inmatriculata pe DSV, cu combustibil de la DSV, cu asigurare, ITP si reparatii, asigurate tot din banii contribuabililor.

Ramane de vazut daca prefectul George Lazar va lua masuri in acest caz, pentru ca ar fi de bun simt ca secretara DSV sa deconteze toate plimbarile in interes personal cu masina cumparata din taxele si impozitele nemtenilor.

Astazi ar trebui sa fie instalat in functia de director DSV Neamt, Dumuță Nicolae. Noul director vine tocmai de la Satu Mare (probabil cu masina lui) unde a fost tot director DSV.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.