Actualizare- 27 februarie:

Apaserv dezminte știrea falsă lansată de vicele Lehăduș: ”Nu sunt suspiciuni de fraudă”

Știrea inițială: Prins în niște jocuri politice care-i depășesc cu mult capacitățile necesare gestionării unor posibile manipulări venite din partea unora care cu asta se ocupă în viață, viceprimarul Alin Lehăduș, proaspăt PSD-ist după dezertarea de la Pro România, s-a lansat într-un nou atac la primarul Carabelea, pe care l-a acuzat, bazându-se pe un document emis de Apaserv în luna noiembrie 2023, că ar fi fentat sistemul de contorizare al apei.

În replică, primarul Carabelea îl acuză pe Lehăduș că pe fondul disperării că ar urma să își piardă funcția, a inventat minciuni, motiv pentru care îl va da în judecată. În apărarea sa, Carabelea face public un document (foto jos) emis tot în luna noiembrie 2023, prin care Apaserv recunoaște că dispozitivul (prin care Lehăduș susține că primarul ocolea contoarul de apă) era blocat, adică nu fusese deschis/folosit niciodată. Mai mult, proprietatea pe care a fost găsit dispozitivul, era moștenită de primar și i s-a adus la cunoștință să depună documentele necesare pentru preluarea branșamentului de apă pe numele său. Cu asta, cazul a fost închis. Prin urmare, Alin Lehăduș a aruncat în spațiul public niște informații (cel mai probabil servite de vreun lustruitor de clanțe de pe la PSD) pe care nu le-a verificat și pentru care are șanse 100% să plătească în instanță.

În orice caz, episodul de astăzi arată încă o dată dacă mai era nevoie, cât de jos sunt dispuși să ducă lupta politică oamenii ”noului PSD”, folosindu-se de oricine și de orice.

Reacția primarului Andrei Carabelea: Disperaţi că le fuge pământul de sub picioare şi odată cu el şi funcţiile, unii „coordonatori” de la PSD Piatra-Neamţ au început să inventeze minciuni la adresa primarului. Ultima mizerie leagă numele meu de un aşa-zis branşament ilegal la reţeaua de apă.

Somez şi pe această cale conducerea PSD de la APA SERV să iasă public şi să prezinte situaţia reală!

Cât priveşte portavocea celor care la PSD care a aruncat public această dezinformare, va avea posibilitatea să se apere în instanţă! În dovedire, atașez dovada fără echivoc că Apaserv și-a recunoscut excesul de zel.

După ce a dezertat la PSD, viceprimarul Lehăduș a prins glas: ”Vor să mă schimbe”

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Este trist sa vedem cum lupta politica poate distorsiona realitatea si cum unii oameni vor sa se foloseasca de orice mijloace pentru a castiga avantaje meschine. Insa acest episod ne arata inca o data necesitatea de a avea lideri politici integri si responsabili, care sa se concentreze pe rezolvarea problemelor cetatenilor, nu pe jocuri murdare si manipulari. Sper ca aceasta invatatura sa nu fie una trecatoare pentru Alin Lehadus si ca va invata sa-si foloseasca mai responsabil pozitia in administratia locala.

  2. Eu înțeleg din toată povestea ,că la adresa exista un consum de 17m3 declarați . Din asta ,nu reiese că nu se fura apa acolo. Ne poate da consumul ce l-a avut vara? Nu cred. Vara,când uzi gazonul ,florile și altele,consumul este mult mai mare. Faptul că acolo este un bypass este infracțiune ,restul este o mare vrăjeală, se acoperă un furt .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.