Vicepreședinta CJ Neamt, Mădălina Ciubotaru, îi transmite un mesaj plin de ”dulcegării” (bezele) prefectului Adrian Niță care își sărăbătorește astăzi ziua de naștere. ”De când te cunosc, momentele faine au devenit și mai faine pentru că le-am împărtășit cu tine”, ar putea fi partea cea mai expresivă a mesajului postat pe facebook de Mădălina Ciubotaru. Cel mai probabil, trăirile exprimate de autoarea textului și-ar putea avea rădăcinile de pe vremea când cei doi erau colegi sub sigla PDL și nu trebuie interpretate altfel, decât într-o notă strict amicală, prietenească. ”Se spune că prietenia dublează bucuriile și înjumătățește necazurile.
De când te cunosc, momentele faine au devenit și mai faine pentru că le-am împărtășit cu tine iar când apăreau momente dificile sau triste știam că pot conta pe tine pentru un sfat sau o vorbă bună.
Azi îți doresc să devii regizorul propriei tale vieți și să faci din ea o aventură, să scapi de momentele plictisitoare sau triste, să te bucuri de tot ce ai realizat și să devii mai bun cu fiecare secundă care trece, să fii înconjurat mereu de oameni frumoși și sinceri și să petreci cât mai mult timp lângă cei dragi!”, este mesajul pentru prefectul Adrian Niță, însoțit de poza de mai jos.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Vai puiutzu, da’ ci bini îti stã lângã Dl Prefect Adrian Nitã!
    Doar ce a inceput perioada rutului in muntii tarii, poate isi face dl prefect o pomana si o pune de un “trofeu”.
    I love u PUIUTZA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.