Regulile de la centru, nu par să fie valabile și la PSD Neamț. Viceprimarul PSD din comuna Bahna, Emil Prisecaru, rămâne în continuare membru de partid, deși au trecut aproape 3 zile de când a omorât un om cu mașina, apoi a fugit de la locul faptei. Ieri, Prisecaru a fost arestat preventiv de judecătorii de la Roman, dar nici asta nu i-a făcut pe liderii PSD Neamț să îl excludă din partid, fiind probabil mult mai ocupați cu bezele către opoziție și invitații la mese rotunde sau cu vizite la ruinele de la Luțca, ori cu apariții piaristice prin presa locală. Sau poate că pentru PSD-iști e un titlu de glorie să fii cercetat penal, chiar și pentru ucidere din culpă.

Minuta instanței de la Judecătoria Roman:

În alte cazuri foarte recente, conducerea centrală a PSD s-a mișcat cu viteza luminii, excluzând din partid instant primari sau chiar un președinte de CJ, cum a fost cazul lui Dumitru Buzatu. Apropo, pe Arsene l-o fi exclus cineva din PSD Neamț sau e tot membru de partid?

Am încercat să obținem un punct de vedere de la PSD Neamț, însă ne-am dat seama că purtătorul de cuvânt promis de Daniel Harpa acum vreo câteva luni într-o conferință de presă, nu există. Nici vreun comunicat de presă pe acest subiect, nu am văzut.

Ionut CORFU

Viceprimar PSD din Neamț, cercetat penal după ce a omorât un om cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului

Viceprimarul PSD de la Bahna, a fost reținut de polițiști

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ai lua viața unui om e crima, chiar dacă ești la volan și ești o persoană publică, mai nenorocitule mai ești persoană publică? Pai cum nu, nu-i Asa ? Când Șeful lui, infractorul Arsenie și executantul, care a beneficiat de fonduri barosane, pe un văruit a unor picioare de pod , care au cedat datorita acestor criminali , culmea , executantul mai participa la licitație de degajare a resturilor de pod din râul Siret și își face alta firma pe el , Alexandu și soția sa, și participă la licitația , centura Romanului , mai incompetenților , eu credeam că ai fugit din țară, nu te-a lăsat bănuți Psdului , pai cum?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.