Viceprimarul orasului Roznov s-a gandit sa profite la maximum de functia publica pe care o ocupa si sa o imbine cu afacerile personale. Hodor Constantin (PSD) caci despre el este vorba, a transformat usa primariei in panou pentru mica publicitate. De peste o saptamana, la intrarea in Primaria Roznov pe una dintre usile de acces in cladire troneaza doua anunturi de angajare. Unul pentru gaterist si unul pentru barman-ospatar. Pe ambele anunturi apare un numar de telefon la care raspunde viceprimarul Hodor, el fiind cel care potrivit localnicilor, controleaza localuri de alimentatie publica (bar- restaurant), un salon de nunti, cazane pentru distilarea alcoolului si un gater.

Evident ca multi se intreaba cum de vicele mai are timp si de administratie locala, iar faptul ca-si permite sa foloseasca institutia publica al carei angajat este, ca pe un loc de mica publicitate nu este deloc in regula. Anunturile respective sunt lipite pe usa de primariei de peste o saptamana, potrivit cititorului TvmNeamt care a trimis redactiei pozele si pe buna dreptate, omul se arata revoltat ca nici astazi (22 octombrie) nu erau date jos, pentru ca social democratia, cu afaceri se tine, iar viceprimarul numai unul este. ”Ce ar fi sa ne apucam toti sa punem pe gemurile primariei anuntuturi de angajare, de vanzari, anunturi publicitare, sau de ce nu, chiar anunturi matrimoniale?”, se intreaba roznoveanul.

Din cate stim noi, afisajul in locuri publice este reglementat prin lege si in mod normal, viceprimarul de Roznov ar trebui sa fie sanctionat pentru transformarea unei institutii publice in gazeta de mica publicitate. Ca sa nu mai spunem ca cineva ar putea crede ca Primaria Roznov si-a deschis restaurant, bar si gater.

Primarul Ionel Ciubotaru nu a putut fi contactat pentru a-si expune un punct de vedere.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.