Viceprimarul Bogdan Gavrilescu a anuntat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PMP Neamt ca strandul din Piatra- Neamt va ramane in administrarea primariei dupa ce a fost reziliat contractul cu Rocom Central, firma care l-a avut in administrare si care mai mult l-a distrus decat l-a dezvoltat.

Gavrilescu a declarat ca se au in vedere investitii in strand si ca deja au inceput unele lucrari de mentenanta dar si de construire a unui loc de joaca mare care sa atraga parintii si copiii din oras. Firma care se ocupa de lucrari este care alta, decat Publiserv, unde sunt grave probleme de management, insa asupra acestui subiect vom reveni cu un material separat.

Loading...

Dupa ce va fi pus cat de cat la punct, in strand vor fi organizate festivaluri si targuri: ”Avem in vedere sa organizam acolo diferite evenimente pentru ca strandul sa fie atractiv pe tot parcursul anului”, a mai declarat Gavrilescu, care a dat asigurari ca dupa ce va fi reabilitat, strandul nu va mai fi concesionat catre firme private, desi noi stim ca deja s-au purtat niste discutii in acest, la initiativa unor intreprinzatori care ar vrea sa exploateze obiectivul in conditii cat mai avantajoase pentru ei. Ramane de vazut daca lucrurile vor sta asa cum spune viceprimarul.

Declaratiile complete pe marginea subiectului, de la minutul 34 (sursa VIDEO: TurnTV)

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ