Liviu Harbuz, coordonatorul Pro Romania Neamt, da o noua lovitura de imagine dupa ce a inceput saptamana anuntand trecerea senatoarei Emilia Arcan, de la PSD la Pro Romania.

Harbuz a batut palma si cu Paul Enache, viceprimarul de la Poiana Teiului. Acesta va fi candidatul partidului lui Ponta la primaria Poiana Teiului. Surse din partid spun ca in aceasta dimineata, dupa o discutie cu Liviu Harbuz, Enache a fost desemnat candidat, drept dovada stand si poza de mai jos, facuta in sediul partidului.

Paul Enache a intrat in Consiliul Local Poiana Teiului in 2016, pe listele ALDE, aceasta fiind si prima lui experienta politica. In varsta de 42 de ani, Enache a fost curtat si de PNL inca de anul trecut pentru a candida la primaria Poiana Teiului din partea liberalilor, fiind singurul politician din comuna care potrivit unor sondaje, o va învinge pe actuala primariță PSD, Ana Ancuta. Decizia lui insa, a fost sa intre in cursa electorala sub sigla Pro Romania.

Paul Eanche s-a facut remarcat dupa ce a descoperit si dezvaluit zeci de ilegalitati din primarie, insa nici pana astazi nu a fost tras nimeni la raspundere, desi a scos la iveala si probe privind licitatii ilegale pentru vanzari de lemn din proprietatea primariei, hotarari de consiliul local iesite din cadrul legal si chiar falsificari de semnaturi pe documente oficiale.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.