Vasile Ariton, viceprimarul PSD de la Dobreni, a schimbat barca politică, după 2 mandate de vice sub sigla cu trandafiri roșii. Acesta a fost fotografiat la o chermeză electorală (cu grătare și alte delicatese de frupt în postul mare) care a avut loc duminică în Dobreni, purtând țanțoș, o vestă albastră cu însemne PNL. Alături de el, ar fi trecut la liberali și toți cei 8 consilieri locali PSD de la Dobreni, însă informația nu a putut fi verificată.

Deși informația că Ariton ar fi trecut de la stânga la dreapta, circulă de mai mult timp, într-o convorbire telefonică cu redactorul tvmneamt, care a avut loc joi, 28 martie, acesta a negat vehement că s-a reorientat politic. Nici șefii lui de la județ nu au putut confirma informația la vremea respectivă, însă duminică, a venit și dovada. Deocamdată nu se poate spune ce poziție și-a negociat Ariton la liberali, având în vedere că PNL și-a stabilit deja candidatul la primăria Dobreni, însă întotdeauna, în orice partid, este nevoie de oameni și pentru munca de jos, mai ales când vine vorba de campanii electorale.

Viceprimarul Ariton era de ani de zile pe contrasens cu colegii lui de partid, iar în ultima vreme, devenise un aprig adversar al primăriței PSD, Vasilica Crețu, în ciuda tuturor eforturilor de mediere de la județ. Supărarea lui s-ar fi declanșat odată cu pierderea unei funcții importante pe care o deținea o funcționară în primărie.

Având pe masă dovada clară că vicele PSD joacă în deplasare, ar fi de așteptat ca președintele Daniel Harpa să aplice aceeași unitate de măsură ca în cazul altor PSD-iști care ”au acționat împotriva intereselor partidului” și să propună excluderea sa din partid. 

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.