Astazi 31.05.2016, asa dupa cum s-a anuntat inca de ieri, Victor Ponta fostul prim- ministru al Romaniei a fost la Piatra- Neamt pentru a-l sustine pe Liviu Harbuz, candidatul PSD la primaria municipiului.
Capture

Vizita a inceput cu o conferinta de presa in cadrul careia Victor Ponta si-a exprimat sustinerea neconditionata pentru Harbuz dar, si pentru toti candidatii PSD la primarii, consiliile locale, si consiliul judetean.

‘Impreuna cu Rovana Plumb am venit astazi aici pentru a sustine pe toti candidatii nostri din Neamt, in primul rand pe candidatul nostru la primaria resedintei de judet, colegul nostru Liviu Harbuz si pentru toata organizatia judeteana in frunte cu Ionel Arsene, dar si pentru candidatul de la Roman.

Victor Ponta nu a uitat sa mentioneze si faptul ca ”desi aici a fost unul dintre putinele locuri in care USL nu a castigat in 2012, guvernul PSD condus de mine si-a facut datoria si a ajutat orasul cu bani pentru datoria la E-on si pentru reconstruirea pietei centrale

Mesajul a aparut si pe o retea de socializare intr-un videoclip, in care Victor Ponta isi declara sustinerea  pentru Liviu Harbuz.

Ionut CORFU

Capture

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.