Video mai jos

Roxana este din Dobreni, de la varsta de patru ani si-a pierdut mana dreapta, din cauza unor complexe generate de lipsa bratului a hotarat sa-l ia de sot pe Caludiu Pavel, cu aproape zece ani mai in varsta decat ea, crezand ca altfel nu o sa mai reuseasca sa-si intemeieze o familie.

Claudiu a terorizat-o ani la rand atat pe ea cat si pe copii, apoi cand ea a vrut sa divorteze a vrut s-o omoare, injunghiind-o extrem de grav. (Vezi aici: DOBRENI- FEMEIE INJUNGHIATA DE SOT. STAREA EI ESTE GRAVA)

De-a lungul timpului, Roxana a facut plangeri impotriva sotului dar, legislatia extrem de proasta in ceea priveste violenta conjugala, a facut ca politistii, in afara de amenzi sa nu poata face mai nimic pentru a impiedica o bruta sa ajunga la tentativa de omor.

De aceea, Roxana a acceptat sa vorbeasca in fata camerei si sa povesteasca momentele de groaza prin care a trecut, in speranta ca macar un politician sa fie sensibilizat si sa se schimbe ceva.

Sustinem si incurajam si noi acest demers si vrem ca parlamentarii sa schimbe legislatia macar acum cand au terminat (speram) cu toate legile pentru confortul lor personal si sa le aducem aminte ca sunt mii de femei care nu au fost la fel de norocoase ca Roxana si pentru moartea carora, ar trebui sa se simta si ei vinovati.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.