Probabil cel mai norocos sofer este din judetul Neamt. Un accident care ar fi putut avea urmari deosebit de grave, s-a petrecut in aceasta seara, 09.10.2015, in jurul orelor 19, intre localitatile Dobreni si Bodesti.

Un autoturism Ford, a lovit in plin, din spate, o caruta care se pare ca nu era semnalizata corespunzator.Ambele vehicule se deplasau dinspre Targu- Neamt spre Piatra- Neamt. Doar un miracol a facut ca soferul autoturismului, in varsta de aproximativ 40 de ani sa scape fara nici cea mai mica zgarietura, din masina prin care au trecut lemnele din caruta, iesind prin luneta.

Carutasul, un tanar 22 de ani din Dobreni, a ajuns sub autoturism, de unde a fost scos de sofer si se pare ca s-a ales cu o fractura de femur, insa, este stabil si viata nu-i este pusa in pericol.

El a fost preluat de o ambulanta SAJ care l-a transportat la Spitalul Judetean Neamt, la ora redactarii fiind inca sub investigatii medicale.

Trebuie mentionat, ca atunci cand echipa TVM a ajuns la locul producerii accidentului, se sunase de peste 15 minute la 112 si abia dupa inca trei apeluri, dupa alte 15 minute, o ambulanta a ajuns la fata locului.

Ionut Corfu

foto:Flavius Corfu

DSC_0280 DSC_0288 DSC_0292 DSC_0314

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.