Un accident de ATV a avut loc la Cuiejdi comuna Garcina judetul Neamt, in padure, la peste zece km de cea mai apropiata locuinta, in seara zilei de 13.09.2015.

Un barbat in varsta de 33 de ani din Piatra Neamt, a suferit un accident in timp ce se deplasa cu un ATV, prin padurea din Cuiejdi, pe teren accidentat. El era insotit de prietena sa, o tanara in varsta de 28 de ani. Se pare ca accidentul s-a produs pe fondul vitezei mari, intr-o zona mlastinoasa, la patru km de cel mai apropiat drum pe care se poate circula cu vehicule obisnuite.

Barbatul a fost aruncat de pe ATV si a fost ranit destul de grav, el fiind in imposibilitatea de a se deplasa. Tanara care-l insotea, a plecat in cautare de ajutoare, in zona nefiind semnal de telefonie mobila iar dupa ce a mers aproximativ o ora, a ajuns in zona cu semnal si a apelat 112.

In zona au fost trimise mai multe echipaje ISU, respectiv un echipaj de pompieri si doua echipaje SMURD, fiind chemat si un elicopter SMURD de la Iasi.

Medicii au gasit barbatul in padure, i-au acordat primul ajutor, apoi l-au transportat cu targa aproximativ doi km, dupa care, victima a fost preluata de membrii clubului de off- road Piatra- Neamt (CORP), inca doi km pana la ambulanta. Off- road- erii pietreni, au participat la misiune cu mai multe vehicule si oameni, ei avand un protocol de colaborare cu ISU, pentru astfel de situatii.

Elicopterul SMURD a fost intors la IASI, pentru ca medicii au constatat ca nu se impune transferul victimei la alt spital, ea fiind transportata la Spitalul Judetean Neamt.

Se pare ca pe langa alte contuzii, barbatul a suferit o fractura de bazin, insa starea sa este stabila, viata nefiindu-i pusa in pericol.

Politia cerceteaza imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.