A trecut jumatate de an de cand balustrada unuia dintre cele mai mari poduri din judetul Neamt, cel de la Pangarati, s-a prabusit. S-a improvizat o balustrada metalica lucrata parca de muncitori necalificati, a fost prinsa in suruburi pe locul celei vechi si… atat. De atunci, nimeni de la Drumuri Nationale nu a mai miscat nici macar un pai pentru reabilitarea podului. In imaginile filmate astazi se poate vedea ca podul este intr-o continua degradare. Nu numai la nivelul trotuarelor de pe el ci cam peste tot. Nu suntem specialisti, deci nu ne putem pronunta asupra starii elementelor de rezistenta ale podului, insa de pe imagini poate trage fiecare ce concluzie vrea. Podul se afla pe drumul national 15, intre Piatra Neamt si Bicaz, un drum pe care se inregistreaza valori de trafic foarte mari, inclusiv trafic greu.

Reamintim ca pe 28 ianuarie, balustrata podului s-a prabusit cu tot cu o parte din trotuar. La vremea respectiva, cei de la Drumuri Nationale spuneau ca se vor lua masuri. Nu s-a facut nimic, desi in conturile CNAIR intra sume enorme de bani din taxe, impozite si roviniete.

Mai jos, inregistrarea transmisiunii LIVE realizata de tvmneamt.ro pe 28 ianuarie 2108, in noaptea in care podul a dat primele semne serioase ca nu mai rezista.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. O debandada în România ce nu sa mai vazut, dacă îi de furat ceva apoi nu precupetesc nici un efort autoritățile și cei indrguiti să împartă banul public se ling cu drag din orice bănuț frumoși și scumpi noștri administratori, in colaborare cu dârzi politicieni……., ardevar focu …..hoți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.