AUR Neamt arată ce a mai ramas din statiunea Negulesti (comuna Piatra Șoimului), după ce a fost administrata de Mădălina Ciubotaru, vicepresedinta CJ Neamt, fostă PDL, fostă PSD, in prezent Pro România cu o foarte posibila revenire la PSD in curand). ”Situația jafului de la Stațiunea Negulești, având ca personaj principal pe Mădălina Ciubotaru – vicepreședinte CJ Neamț. Colegii noștri din Filiala AUR Neamț, coordonator – Ionuț Poețelea și vicepreședinte de organizare – Vasile Pop, au mers la fața locului pentru a prezenta în detaliu jaful de Negulești”, se arata in descrierea unui clip video făcut public de cei de la AUR Neamt, cu ramasitele a ceea ce a mai ramas dintr-un obiectiv turistic vestit pe vremuri în toată țara.

Madalina Ciubotaru a pierdut zilele trecute procesul in care ANAF cerea despagubiri pentru prejudicii aduse in urma managementului prestat de aceasta in cadrul fostei companii judetene Neamt Turism, ca director al statiunii Negulesti. Madalina Ciubotaru trebuie sa plateasca 100.000 de lei, ca urmare a verdictului Curtii de Apel Bacau, unde fiica fostului primar de Roznov, a contestat decizia Tribunalului Neamt, prin care judecatorii o obligasera la plata a peste 100.000 de euro, drept prejudicii aduse statiunii devenita intre timp ruina.

Statiunea Negulesti. Care a fost patronata de nimeni alta, decat doamna vicepresedinte CJ Neamt, Madalina Ciubotaru. O sa va prezentam starea in care se afla statiunea Negulesti”, spun la inceputul filmarii, membrii AUR Neamt care au realizat minireportajul. Restul, in clipul video de 2 minute, de mai jos.

Vezi si:

AUR Neamț, despre Mădălina Ciubotaru și jaful de la Stațiunea Negulești: ”Se demonstrează că Județul Neamț este condus de infractori”

CJ Neamț, 30 de ani- Fost subprefect, remarcă amară: ”O zi de sărbătoare umbrită de impostori”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ihaaaa mare fleosc…
    Ce partide de pokerash se mai trageau acolo la Negulesti, ce mai frumusete.
    Pacat, toti care ne aveam bine cu puiutu ne puteam face majoratele, petrecerile acolo cu ajutorul Madutei.
    Tot timpul a fost o ruina dupa 90, dar puiutu chiar a avut grija de acel loc cat s-a ocupat de el, avea vant din pupa din partea raposatului Tarata, etc. Multe friptane si suspine au fost in acel loc. Nu a fost distrus de ea, dupa plecarea ei a fost lasat in paragina. Era mai bine 7 chiftele la ea si 3 la stat, dar ar fi supravetuit si astazi statiunea si noi am fi avut loc de jocuri si socializare!
    I love you puiutu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.