Unii taximetristi din Piatra- Neamt o ard fara numar si la propriu si la figurat. Intr-o filmare postata recent pe facebook (VEZI VIDEO MAI JOS!), se poate vedea un fragment dintr-un adevarat bairam cu urlaturi si manele in mijlocul garii, iar masina pe a carei cupola e urcat unul dintre protagonisti este fara numar, adica fara placute de inmatriculare, probabil pentru ca proprietarul ei sa nu o recunoasca si sa-si dea seama ca e transformata in scena de un ”baiat talentat”.

Personajul principal, ca orice ”manelist adevarat”, recunoaste deschis ca il doare in BIP de toata politia si aici trebuie sa-i dam dreptate, pentru ca la cati politisti sunt noaptea prin oras, sunt multi cei care traiesc cu acelasi sentiment, ca taximetristul din imagini.

Asa dupa cum aratam si intr-un articol din luna august a acestui an,(VEZI ARTICOLUL AICI!) incepe sa devina tot mai clar ca gara din Piatra- Neamt se transforma incet- incet intr-un important punct de atractie pentru cei care vor sa se distreze fara limite si prejudecati.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.