Sindicatul Europol a facut publice imagini surprinse cu body cam-ul unui politist, in timpul salvarii unei batrane din casa in flacari.

Totul s-a petrecut la Roman, judetul Neamt, in noaptea de 26/27 ianuarie. Un politist si un jandarm au fost anuntati ca la o casa izbucnise un incendiu. Pana la sosirea pompierilor, au reusit sa ajunga in curte, apoi in locuinta, de unde au scos o batrana care nu avea de unde sa stie ca îi luase casa foc. ”Ministrii Cîțu și Bode consideră că salvatorii pot fi furați la salarii! Ei ne-au înghețat salariile.Nouă ne-au stat inimile în loc când am vizionat filmul întâmplării de azi dimineață din Municipiul Roman, când un polițist și un jandarm au salvat, dintr-un incendiu, o bătrânică.

Patrula a fost direcționată la o adresă unde o anexă gospodărească luase foc. N-au stat deloc pe gânduri, au sărit gardul și au reușit să scoată din clădirea arzândă o doamnă care nu știa că-i luase casa foc! Au spart ușa, au îndepărtat-o din zona unde flacările încă nu ajunseseră și au dus-o într-un loc sigur!
Din păcate, focul hapsân i-a distrus agoniseala de-o viață! Eroii zilei sunt agentul de poliție Diaconu Viorel și jandarmul Moldovanu Marcel. Cinste lor!”, transmite Sindicatul Europol.
Desi politistul si jandarmul au dat dovada de maxima responsabilitate, iar întamplarea chiar merita mediatizata, pana la ora publicarii acestui articol, IPJ Neamt nu a comunicat nimic oficial.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.