Viceprimarul Bogdan Gavrilescu, candidatul PMP la presedintia CJ Neamt, a facut publica maketa video a ”Skate Park-ului pentru tânăra generație”, asa cum îl numeste el, obiectiv care va fi realizat in strandul din Piatra Neamt. ”Vreau ca tinerii sa se bucure, de un Skate Park realizat după ultimele tendințe în domeniu. Așa cum știți, eu am fost sportiv de performanță, am practicat handbalul și încurajez copiii și tinerii să facă mișcare.
Proiectul meu, include realizarea unui Skate Park modern, care va avea o pistă generoasă, pentru pasionații de skateboarding, dar și piste pentru role, biciclete sau trotinete. De asemenea, luăm în calcul construirea primei piste pumptrank la Neamț, tot pentru sportivii amatori de senzații tari.
Noua locație poate fi gazda concursurilor naționale sau poate chiar internaționale, de gen, și ar putea crește interesul turistic pentru județul Neamț.
Skate Park-ul modern va fi amenajat în locația actuală a terenului cu aceasi utilitate, din Ștrandul Tineretului din Piatra-Neamț”, spune Bogdan Gavrilescu.

I.C.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.