Atentie! Articolul contine imagini care pot afecta emotional!

tvmneamt.ro publica in exclusivitate imagini cu agresiunea la care a fost supus barbatul din Dobreni, judetul Neamt, care a murit dupa ce a fost ridicat de politistii din Gîrcina, dus la Sectie, amendat, apoi abandonat.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere ale barului pe terasa caruia s-au petrecut faptele, se vede cum Tomita Daraban (victima) este lovit pe la spate cu o sticla in cap, sub privirile a cel putin 3 martori. Sticla era plina cu vin si s-a spart in urma loviturii aplicate de agresor. Victima cade ca secerata la pamant si este in continuare lovita cu picioarele si calcata pe piept. Nu dupa mult timp, se ridica si riposteaza, cei doi lovindu-se reciproc in doua randuri.

La fata locului apare si fratele agresorului, care la un moment dat se vede ca vorbeste la telefon si asa cum se poate vedea pe ora afisata pe camere, dupa aproximativ 15 minute, își fac aparitia doi politisti, desi nu sunase nimeni la 112, deci acestia au fost sunati pe un telefon personal. Pana sa vina politistii, victima vrea sa plece spre casa, insa se vede clar ca este impiedicata de fratele agresorului. Dupa ce sosesc politistii, unul dintre ei se duce direct la agresor caruia îi acorda ”o consultatie medicala” la cap cu lanterna, apoi iau victima de maini si pleaca cu ea spre masina de politie. Totul a durat mai putin de 30 de secunde. Politistii nu au intrebat nimic pe niciunul dintre martori ce s-a intamplat, semn ca venisera cu temele facute, probabil dupa convorbirea telefonica cu fratele victimei. Ridicarea victimei de la fata locului este absolut inexplicabila, in conditiile in care se vede clar ca barbatul nu era violent, iar o eventuala sanctiune ar fi putut fi aplicata pe loc. Dupa ce victima a plecat cu politistii, agresorul, fratele acestuia si martorul mai raman in incinta localului, apoi pleaca si ei spre Sectia de Politie, cu masina fratelui agresorului.

Pentru vizionarea imaginilor CLICK AICI

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/315638166412788/

Conform declaratiei martorului, data in fata reporterului tvmneamt.ro, la Sectia de Politie, Tomita Daraban a fost amendat, apoi abandonat in jurul orei 22:30, in incinta unui loc de joaca de langa Sectia de Politie, desi starea lui de sanatate se inrautatise vizibil. Doua ore mai tarziu, victima ajunge in coma la Spitalul Judetean Neamt cu o ambulanta (inca nu este clar cine sunat la 112), iar dupa o saptamana, pe 21 august, a murit la un spital din Iasi, una dintre cauzele decesului, fiind un traumatism cranio cerebral grav. Detalii despre desfasurarea evenimentelor, in articolul: În Neamț, moartea vine cu patrula- Bărbat rupt în bătaie, dus la Poliție, amendat și lăsat să moară în fața Secției

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.