Intentia de a se construi in Bucuresti o mega moschee, a aprins imaginatia romanilor, dupa ce subiectul a nascut aprige controverse si dezbateri, considerandu-se ca acest plan este o jignire pentru memoria strabunilor nostri si pentru intregul popor roman. Un tanar, Catalin Berenghi, a apelat la un gest extrem, copiat de la spanioli, care au reusit sa opreasca prin aceeasi metoda, construirea unei moschei. El a dus mai multi porci vii vopsiti in tricolor, pe terenul unde urmeaza a fi amplasata moscheea si tot acolo, a ingropat un porc pe care l-a cumparat de la supermarket, apoi a filmat ce a facut, postand totul pe facebook, alturi de un mesaj: “ADIO MEGA MOSCHEE!!!”

“ADIO MEGA MOSCHEE!!!

Porcii Gheaurii au ales sa trăiască în pământ străbun.
Bulevardul Expozitiei nr 22-30.
Astazi la ora 12:00 ” Demersul” nostru a inceput, am cumparat 7 purcelusi de lapte rasa Romaneasca “Marele Alb” si doua carcase de porc care au fost ingropate in pamant (Bulevardul Expozitiei 22-30 ).
Am recurs la acest demers deoarece poporul ROMAN nu a fost intrebat daca doreste Mega Moschee, de asemeni noi, la randul nostru am recurs la acest gest ,fara sa intrebam vreun politician…” este mesajul lui Catalin Berenghi.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.