Un tanar aflat se pare in stare de ebrietate, aproape a distrus un bancomat amplasat chiar langa intrarea in hotelul Central din Piatra- Neamt.

Imaginile de mai jos au ajuns pe adresa redactiei TVM, trimise chiar de catre cei care le-au surprins si care s-au declarat cel putin indignati ca exista astfel de oameni, care-si permit sa distruga bunuri fara nicio jena, in plin centrul orasului.

Totul s-a petrecut in seara zilei de vineri, 13.05.2016, in jurul orelor 19. Martorii spun ca tanarul din imagini a lovit fara nicio remuscare, timp de peste 20 de minute bancomatul, cu pumnii si cu picioarele atat de puternic, incat au ramas urme vizibile de deteriorare pe aparat, la un moment dat datorita fortei loviturilor, tanarul chiar cazand din picioare. Cu mici pauze, a lovit continuu aparatul, fara sa-i pese de trecatorii care il ocoleau vazandu-l dezlantuit. Ceea ce s-a filmat este doar o mica parte din ce s-a petrecut, martorilor fiindu-le frica sa nu fie observati de cetateanul violent. Posibil ca gesturile huliganice sa fi fost generate de faptul ca tanarul a tastat gresit de mai multe ori codul PIN, iar cardul a fost blocat in bancomat.

Cei care au filmat, vor sa ramana anonimi si au tinut ca imaginile sa ajunga publice, in speranta ca huliganul va fi identificat si pedepsit, pentru ca daca isi permite sa se comporte asa in fata unui bancomat care se stie ca este dotat cu camere video, nu-l poate opri nimic sa faca la fel si cu alte bunuri: autoturisme, mobilier stradal, etc. Asa ca poate o amenda nu i-ar prinde rau deloc.

Ionut CORFU

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.