“Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic”. Asa ar putea fi sintetizata reactia de astazi a lui Ioan Lazar, la aberatia de a interzice accesul presei in spitalul judetean Neamt. Dupa ce am incercat sa-l contactam telefonic si ne-a respins apelurile, am reusit sa-l gasim pe Ioan Lazar la sedinta C.A. care tocmai se incheiase si la care degeaba se prezinta ca oricum face tot ce vrea el. Reactia lui este de rasu`-plansu`, omul dand vina pe paznicii angajati chiar de el, neavand curajul sa-si asume ordinele date tot de el. Dupa ce a recunoscut ca nu e normal sa fie asa, adica presa sa aiba interzis in spital, ne-a dat asigurari ca situatia s-a indreptat. Am fost sa verificam si…. HALUCINANT! este chiar mai rau decat ieri cand am reusit sa intram pana in zona lifturilor. Astazi am fost opriti langa tejgheaua cu halate.

Probabil ca Ioan Lazar ne crede prosti sau nu are proprietatea cuvintelor. Ori vrea sa confirme din nou ca este incompetent. Paznicii au avut aceeasi atitudine, ba mai mult, s-au incurcat in explicatii care de care mai aiuritoare. Ne-au spus ca avem voie sa intram in calitate de orice in spital, dar nu de jurnalisti. Incredibil!

L-am intrebat pe Ioan Lazar  daca se impune demisisa dumnealui si a replicat ca nu face asta decat daca i-o cere Constantin Iacoban, presedintele consiliului judetean, care ne-a tot dus cu vorba toata ziua, nedorind sa aiba o reactie la ceea ce se intampla in subordinea lui.

Domnule Lazar! nu este singurul lucru rau care se intampla la spitalul al carui director sunteti. Stiti prea bine. Dati-va demisia!

Ionut Corfu

2 COMENTARII

  1. nici practicantii nu mai au voie timp de doua saptamani,sunt student la UMF iasi,SUNT DIN NEAMT si nu ma lasa sa fac practica,nici la spital nici la ambulanta :-?? ciudat,anul trecut nu am avut probleme,au zis ca timp de 2 sap nu am voie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.