O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva justitiei

Ca o fi o simpla greseala ori subconstientul a tradat-o pe fosta PDL-ista nu putem sti, insa este evident ca Turcan nu are nici cea mai mica intentie sa rectifice, si face declaratiile cu naturalete. Este greu de luat in calcul si un eventual trucaj, pentru ca nu se poate observa nici o taietura pe sunet, si nici vreo saritura in cadru. Nu este foarte clar nici cand, sau unde a fost facuta aceasta declaratie, insa cert e faptul ca cineva a reusit sa o ascunda u timp, de ochii opiniei publice.

Dupa cum era de asteptat, declaratia a starnit revolta PNL-istilor veritabili:

”In calitate de presedinte al Asociatiei „Clubul Liberal Ion C. Bratianu – 1875”, va pot asigura ca, atat eu, cat si colegii mei, ne delimitam de declaratia iresponsabila a doamnei Raluca Turcan, presedinte de ocazie al noului PNL, care aduce la varful partidului noua doctrina „portocalie” a PDL, menita sa saboteze statul de drept, potrivit careia, asa cum puteti asculta din fragmentul atasat: „PNL VA LUPTA CU TOATE MIJLOACELE … IMPOTRIVA JUSTITIEI”
Condamnam public aceasta declaratie si va rog sa o faceti si voi in masura in care considerati ca avem datoria sa luptam pentru intarirea unei Justitii independente, nu impotriva Justitiei.
Cred ca si asociatiile profesionale ale magistratilor ar trebui sa reactioneze.”, a spus Geroge Serban, intr-o postare pe facebook, unde clipul are peste zece mii de vizualizari

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.