ATENTIE, imaginile contin limbaj 18+

Desi suntem un site de stiri locale din judetul Neamt, ne vedem din nou nevoiti sa preluam un subiect national, ca si in cazul Cristian Boureanu, totul doar pentru a informa corect opinia publica. (Vezi AICI)

Si de aceasta data, se incearca discreditarea politistilor si subminarea autoritatii lor, prin prezentarea de catre presa centrala a unor imagini trunchiate in care directorul Maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu este tarat de politisti pentru a fi dus la sectie.

Sindicatul Europol face publice imagini filmate de unul dintre politistii de la rutiera, in care se vede cum medicul beat este agresiv verbal si fizic, acesta injurand politistii si impiedicandu-i sa o testeze alcoolscopic pe sotia sa, dupa ce au fost opriti noaptea trecuta in trafic, in Bucuresti. Consideram ca aceste practici prin care se incearca acuzarea gratuita a politistilor trebuie sa inceteze, pentru ca se vede mai mult decat clar, ca si in acest caz, s-a procedat absolut corect, insa opiniei publice i-a fost prezentat doar un fragment care a convenit unora, in asa fel incat sa para ca politstii comit un abuz. Iata de la ce a pornit totul:

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.