Actualizare: Vezi AICI- AUDIO. Declaratii aiuritoare ale primarului de la Bicaz

Stirea initiala: Imagini de groaza surprinse in aceasta dimineata (3 martie) la ora 5:30 in orasul Bicaz, pe str. Primaverii, in cartierul Marceni, situat la doi pasi de primaria orasului.

Loading...

O femeie in varsta de aproximativ 30-35 de ani a fost atacata de o  haita de caini vagabonzi si a fost la un pas sa fie sfasiata in plina strada. In total au fost aproape zece caini insa nu se vad toti pe imagini. Pe filmarea surprinsa pe camerele de supraveghere ale unei societati comerciale, se poate vedea cum femeia cade la pamant si unul dintre cainii deosebit de agresivi o prinde de un picior, insa victima reuseste sa se ridice inainte sa fie sfasiata. Norocul ei a fost ca mai multi locatari din blocurile de pe strada unde era sa se petreaca o tragedie au iesit la geamuri si au strigat, reusind sa alunge cainii. Femeia a sunat o cunostinta care a venit si a luat-o cu o masina, nemaiavand curaj sa-si continue drumul pe jos.

Problema cainilor maidanezi este una extrem de grava si de veche la Bicaz. Numai in zona in care a avut loc acest atac sunt peste 30 de caini, spun cei care locuiesc acolo. Cainii devin foarte agresivi mai ales in sezonul rece. Aproape ca nu este zi fara macar un atac al cainilor vagabonzi, iar oamenii sunt ingroziti de ce s-a putea intampla daca autoritatile nu intervin.

In tot acest timp, primarul PSD, Nicoale Salagean este foarte relaxat si ne-a explicat intr-o convorbire telefonica avuta in aceasta dimineata, ca el asteapta sa termine medicul veterinar niste cursuri: ”Da, problema semnalata de dumneavoastra ne preocupa. Noi am avut contracte cu doua firme de ecarisaj insa din motive necunoscute, au fost reziliate. Am dat si o hotarare de CL sa fie amendati cei care dau mancare maidanezilor. Acum asteptam sa termine niste cursuri veterinarul primariei pentru a putea folosi un pistol cu substante tranchilizante si sa poata sa actioneze impotriva cainilor agresivi sau/si bolnavi. Ei vor fi tranchilizati apoi eutanasiati.

Deci, la Bicaz oamenii sunt mancati pe strazi de caini, iar primarul asteapta sa faca veterinarul niste cursuri ca sa poata eutanasia apoi cainii agresivi si bolnavi. Evident, Nicolae Salagean spune niste tampenii mai mari decat el si incearca sa mai traga de timp. Stim ca are si el o varsta si e mai greu sa analizeze lucrurile in mod lucid, dar parerea noastra este ca timpul de asteptare s-a cam terminat. Cand ai in oras 3-5 atacuri de maidanezi pe zi, ar trebui sa faci ceva, iar daca nu poti, sa te duci acasa.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. IN LOC SA FIE CASTRATI , E MAI USOR SA FIE UCISI ! PRIMARIE DE 2 LEI IN FRUNTE CU CONDUCEREA CARE HABAR NU ARE CINE A REZILIAT CONTRACTELE ! EXISTA POLITIA ANIMALELOR, DAR ACUM ESTE PROBLEMA – CINE ESTE ANIMAL IN ACEST CAZ !

  2. Să fie amendați cei ce hrănesc câinii ??? Dar ce sunt câinii, niște paraziți? Tocmai pentru că nu sunt hrăniți atacă! Pentru că sunt alungați și maltratați atacă! Câinii v-au apărat gospodăriile sute de ani, dar acum că stați la bloc nu vă mai pasă! Halal oameni! Le întoarceți spatele, nu le dați o coajă de pâine și vă mirați de ce sunt agresivi? Ce ați vrea, să vâneze în pădure? Rușine să vă fie și primarului și restului de jeguri umane care uită istoria și își urmăresc doar propriul bine ! Auzi la ei, repede sar să eutanasieze dacă sunt bani de facut!

  3. Afara cu Primarul!
    Explicatiilesunt de-adreptul jignitoare!Da,problema ” ne preocupa”….dar nu facem nimic sa o rezolvam..
    Acum adteapta ca un veterinar sa faca ” niste cursuri”…
    Aloooooo romani inconstienti,treziti-va.Luti-l pe primar de guler si dat-il afara cu un sut in cur.Asa ceva ,aici in Olanda,ar creea o revolta a cetatenilor,deoarece in Olanda nu exista 1(un) caine vagabond!Treziti-va,sunti inca in evul mefiu…

LĂSAȚI UN MESAJ