Noi imagini de la incendiul de la fabrica de pâine Panmont, de lângă piața centrală din Piatra Neamț (sursa video: ISU Neamț)

Publicată de TVMneamţ.ro pe Luni, 10 august 2020

Peste 30 de pompieri cu 7 autospeciale au intervenit in aceasta dimineata la un incendiu izbucnit la acoperisul fabricii de paine Panmont din Piatra Neamt, langa piata centrala. Fumul degajat putea fi observat de la cativa kilometri distanta. ”Prin apel la 112, la ora 09:37, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fabrică de pâine din municipiul Piatra-Neamț. Au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu 7 autospeciale (5 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD).

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.
Nu au fost victime. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 800 mp.
Datorită planșeului din beton de la ultimul etaj, incendiul nu s-a propagat în interiorul clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea focului pentru executarea unor lucrări de hidroizolație bituminoasă, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.”, a declarat slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.