Actualizare stire- 3: Vezi AICI- Inundații Valea Muntelui, imagini apocaliptice. Bătrân salvat din pod de pompieri, casă distrusă la Petru Vodă

Actualizare stire- 2: Imagini apocaliptice din satul Bușmei, comuna Farcașa, unde pompierii au salvat dintr-o casa aflata in calea viiturii, doi adulti si un copil in varsta de 1 an. (sursa foto: ISU Neamt)

Actualizare stire- 1: Vezi AICI- Doua drumuri nationale din judetul Neamt sunt afectate de inundatii. DN 15 este blocat

Stirea initiala: Patru comune sunt afectate de inundatii pe Valea Muntelui, dupa ploile din ultimele zile. Astazi, o ploaie care a durat aproximativ 2 ore a facut sa iasa din matci mai multe paraie din comunele Farcasa, Borca, Poiana Teiului si Grinties.

La Poiana Teiului au fost afectate aproximativ 10 locuinte din satele Roseni si Poiana Largului unde apa intrat si in case. Drumul national spre Vatra Dornei a fost deteriorat in doua locuri unde apa a trecut peste carosabil.

Potrivit ISU Neamt, la Farcasa, in satul Busmei au fost salvate din casa 3 persoane, printre care si un copil in varsta de un an.

La aceasta ora, ISU Neamt acționează in comunele Farcasa, Borca, Grințieș, Poiana Teiului. Cu echipaje de la Detasamentul Targu Neamț. Au plecat in sprijin forte de la Piatra Neamț.

Stire in curs de actualizare- Imagini video de la Poiana Teiului:

Ionut CORFU (sursa video: martori)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.