Ion Rotaru, fostul primar de Piatra Neamt, actual primar PSD al comunei Alexandru cel Bun (jud. Neamt) a refuzat sa-i spuna unui reporter ca este din judetul Neamt. Aflat la mitingul de la Iasi, Ion Rotaru a fost abordat de un reporter de la o publicatie nationala, care nu stia cine este cel cu care vorbeste. Intrebat de unde este, primarul a raspuns oarecum ironic: ”Nu stiu sa vorbesc. Nu stiu… De undeva de pe Valea Muntelui. La noi acolo nu-i scoala, nu-i nimic.

Inainte de mitingul PSD, Ion Rotaru a fost subiect de stiri in presa nationala, dupa ce un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani (spital aflat in subordinea primariei Alexandru cel Bun) l-a acuzat ca a obligat cel putin 30 de medici sa mearga la mitingul organizat de PSD astazi (9 mai) la Iasi. „Am ales oameni mai serioși care nu sunt bețivi, nu beau rachiu că dacă vine un reporter și îl întreabă ceva să știe să lege două vorbe”, se justifica Ion Rotaru in urma cu doua zile, cand a izbucnit scandalul. Mai multe detalii, aici… Medici luați cu arcanul din spitale de PSD ca să-l aplaude pe Dragnea la Iași!

Ionut CORFU (sursa video: facebook)

4 COMENTARII

    • ce scoala…poate scoala de gradati….Uite asa ne sfideaza acesti nemernici care au jefuit tara atatia ani, iar noi ne certam, le luam apararea si-i trimitem acolo unde le este bine…Oare cand romanii se vor trezi si vor inchide tara…Nu avem nevoie de asemenea “somitati”…ori armata sa p[reia conducerea, sa puna ordine,iar peste un timp sa se infaptuiasca alegeri adevarate cu verificarea la sange a viitorilor candidati…Pana atunci stam in cloaca, stam in noroaie si ne certam..

  1. Probabil are Stefan Gheorghiu ,deci este îndoctrinat omul Ca pregătire cred că a făcut școala de maiștri la fara frecventa căci a lucrat ca simplu maistru la o tipografie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.