Un filmulet publicat pe o retea de socializare de Sindicatul Europol, arata o masina de interventie a politiei din Roman, defectata in timpul serviciului, in timp ce este tractat de o alta masina de interventie. Imaginile au fost surprinse in noaptea zilei de sambata, 11 noiembrie.

Liderul de sindicat Ioan Canarau se arata revoltat de situatie si se intreaba daca a o fi bine pentru sefi sa vina in control cu Duster, in timp ce politistii din strada merg cu ”sicrie pe roti”. Totodata, el transmite si un mesaj pentru ministrul de Interne Carmen Dan, careia ii sugereaza implementarea unui program rabla pentru sefii incompetenti:

Politia Romana asteapta cu mare interes ” Programul Rabla ” !

Serviciul public politienesc trebuie sa fie eficient si sa vina in ajutorul cetatenilor.
De ani buni de zile nu mai exista niciun fel de preocupare din partea acelor sefi din Politia Romana responsabili de gestionarea parcurilor auto, pentru dotarea politistilor din structurile de ordine publica cu autospeciale noi.

Performantele profesionale ale sefilor s-au rezumat doar la neimplicare, impotenta manageriala si de ce nu, confort social si salarial.
Din pacate vom mai vedea astfel de imagini, cum sunt cele din Municipiul Roman, jud. Neamt, din seara zilei de 11.11.2017, cu masini de politie tractate de alte masini de politie, pentru ca, in proportie de 90 %, autospecialale noi cu care a fost dotata Politia Romana in ultima perioada au ajuns doar pe la sefi si alte structuri neoperative.

E frumos, nu, sa vii in control cu un Duster la niste politisti care fac serviciul cu un „sicriu pe roti ” ? 
Doamna Ministru, pe cand si un ” Program Rabla ” pentru sefii incompetenti ?
Canarau Ioan, vicepresedinte !

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dotarea e de ev mediu la interne . Nu doar masinile si mijloacele de transmisiuni sunt la pamant dar nici armamentul nu e de mare calitate . Incercati sa executati o tragere cu stramosescul ” Carpati ” din dotare .
    Desi poate cu prastia ai o mai buna acuratete si performanta in poligon .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.