A fost bătaie generală noaptea trecută (27/28 decembrie) în clubul Tequila din ștrandul din Piatra Neamț, unde a avut loc o petrecere cu manele.

Tvmneamt.ro a intrat în posesia unor imagini (pot fi văzute la sfârșitul articolului) care circulă pe Instagram în cercuri restrânse de prieteni, în care se poate observa cum mai mulți bărbați/tineri își împart pumni și picioare, în timp ce personalul de securitate pare depășit de situație.

Conform martorilor, din conflictul izbucnit în jurul orei 1, au ieșit șifonați și mai mulți minori nevinovați, loviți ”din greșeală” de războinicii implicați în conflict sau de sticlele care zburau prin încăpere. Martorii mai spun că unul dintre combatanți avea înfipt un ciob de sticlă în obraz, iar la fața locului a ajuns o ambulanță dar și un echipaj de jandarmi.

La fața locului au ajuns și polițiștii, în urma unui apel la 112, făcut de un bărbat care reclama că a fost agresat, însă acesta nu a fost găsit de oamenii legii. Ulterior, victima s-a prezentat la UPU Piatra Neamț, ocazie cu care s-a deschis și un dosar penal.

În data de 28 decembrie, în jurul orei 1, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la un scandal care avea loc în zona unui club din Piatra Neamț. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, persoanele implicate nefiind identificate. În cauză a fost deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, după ce o persoană vătămată s-a prezentat la UPU Piatra Neamț”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.