Ieri, 01.06.2016, a avut loc singura confruntare electorala intre candidatii la primaria Piatra- Neamt. Lui Dragos Chitic i-a fost frica sa participe, asa ca el si alti doi candidati au lipsit. ( VEZI STIREA AICI! )

Dezbaterea a durat peste trei ore, a fost filmata, si poate fi urmarita mai jos (in doua parti) dar, si pe TVM Neamt astazi 02.06.2016, incepand cu ora 21.

Ionut CORFU

DSC_0174

2 COMENTARII

 1. A fost ceea ce a avut nevoie cetățeanul din municipiul Piatra-Neamț: să observe cine este interesat de a face schimbarea în municipiu și cine dorește să propage ideea că orașul merge într-o direcție bună, adică: FALIMENT AL SOCIETĂȚILOR DIN SUBORDINEA CONSILIULUI LOCAL și totodată al PRIMĂRIEI, preluarea proprietăților publice de către unii “binevoitori”, urmare a executării silite a administrației locale, sifonarea banilor publici prin diferite ONG-uri, societăți prestatoare de “servicii”, etc.

  Îl felicit pe domnul LIVIU HARBUZ pentru modul în care a tratat această dezbatere, modul cum a tratat această campanie, modul cum și-a transmis mesajele și strategia de dezvoltare locală pentru perioada 2016-2020.

  Este nevoie de #schimbare, doar așa putem DA o șansă dezvoltării !

  Faptul că domnul viceprimar desemnat cu atribuții de primar nu a dat curs acestei dezbateri, ne demonstrează că pentru el și echipa portocalio-gălbuie nu reprezentăm nimic ca și contribuabili.

  Asta-i vom arăta noi, în data de 5 iunie, la urne:
  – nepăsare pentru el !!!
  – voturi valabil exprimate pentru primarul vizionar LIVIU HARBUZ !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.