Imagini incredibile filmate in aceasta dimineata (20 aprilie) intr-un microbuz de transport persoane, in Piatra- Neamt.

Un tanar asteapta in microbuzul oprit pe Bulevardul Decebal, pentru ca soferul plecase desi avea in masina calatori. El filmeaza revenirea soferului, iar dialogul dintre cei doi este halucinant. Intrebat de tanar de ce a anadonat calatorii, soferul devine irascibil si foloseste un limbaj absolut descalificant: ”Ce vrei uă? Să mă cac pe mine? I-auzi uă! Tre` să-mi cer voie de la el. Du-te uă de aici! Du-te uă la furat!”

Loading...

In mod normal, primaria Piatra-Neamt, organele care au competenta in acest caz si firma careia apartine microbuzul, ar trebui sa aiba urgent o reactie. Este inadmisibil ca un sofer sa lase microbuzul in mijlocul orasului cu tot cu calatori si pe deasupra sa mai si aiba asa un limbaj la adresa celor care au platit un serviciu pe care individul din imagine ar fi trebuit sa-l asigure in cele mai bune conditii.

Ionut CORFU (sursa video: facebook- Puggioli Daniel Lazar)

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Tipul care filmeaza cauta scandal sau face misto. Daca ai impresia ca intarzii la munca, pleaca mai devreme si rezolvi problema. Nimeni nu a „anadonat” pe nimeni. Soferul s-a intors, nu a abandonat pe nimeni.

  2. Nu stiu care sunt regulile in astfel de cazuri. Soferul are voie sa „abandoneze” mijlocul de transport si sa-si faca nevoile , sau sa-si dea drumul pe el continuand drumul si impuțind tot microbuzul.

  3. Asta nu e limbaj de sofer al unui mijloc de transport public de persoane.Platesti bilet pentru a ajunge in statia de destinatie conform graficului de circulatie pe care il are.Locul unde urca soferul este in Precista, in zona BCR.Minte ca a fost la toaleta si daca chiar s-ar fi intamplat asa trebuia sa-si ceara scuze.Daca era functionar public, un astfel de limbaj era sanctionat penal.

LĂSAȚI UN MESAJ