Danut Andrusca, deputat PSD de Neamt si ministru al economiei s-a facut din nou de ras (un fragment VIDEO, mai jos). El nu a fost in stare sa lege doua cuvinte in fata unui reporter Antena 3 chiar in biroul de la minister si mai mult, isi cerea voie cu privire umila de fiecare data de la purtatorul sau de cuvant, daca sa raspunda la intrebari sau nu. Pe filmare se aude vocea purtatorului de cuvant care nu-i da voie lui Andrusca sa vorbeasca, luand decizii in numele ministrului.

Imediat dupa ce a fost numit ministru si dupa ce s-a facut de ras la învestire, lui Andrusca i-a fost angajat un purtator de cuvant prezentat presei ”domnul Alex”, care dupa cum se vede are grija de ministru ca de un copil de creșă, interzicandu-i chiar si sa vorbeasca. Evident, ”domnul Alex” nu este un simplu purtator de cuvant ci un fel de bonă trimis cu misiune pe langa ministru, pentru ca acesta sa nu mai faca boacane, sa nu se impiedice pe scari sau sa nu cada noaptea din pat ori sa strice jucariile. Desi unele voci din PSD si din presa aservita partidului incearca sa salveze aparentele spunanad ca un ministru nu trebuie sa stie sa vorbeasca ci sa stie sa faca, lucrurile nu stau chiar asa. Un ministru reprezinta cetatenii Romaniei si trebuie sa fie in stare sa scoata pe gura macar o fraza logica, indiferent cat de bun specialist ar fi el in orice.

Loading...

De altfel, in ultimele zile, aceeasi presa aservita PSD a tot rostogolit o stire cu ministrul economiei care ar fi reusit sa faca statul roman actionar majoritat la santierul naval Mangalia. Nimic mai fals. Acest proiect a fost demarat inainte sa fie Andrusca ministru si chiar si asa, un ministru, fie el si al economiei nu poate face asemenea demersuri de capul lui ci doar cu ajutorul aparatului de specialitate din minister, dar si al altor insitutii ale statului, asa ca prezentarea lui Andrusca drept o mare capacitate in economie nu este decat o incercare penibila de a mai ascunde sub pres nivelul intelectual extrem de redus al acestuia.

Ionut CORFU (sursa video: Antena3- Politikix)

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Sa ne intelegem. Nu exista specialisti care sa nu stie sa vorbeasca in domeniul lor. Prostia asta cu „e harnic, stie sa faca nu sa vorbeasca” e o gaselnita pesedista care vrea sa sugereze ca prostanacii si fufele si beizadelele puse de ei sa ne conduca , nu e nevoie sa stie vorbi (de fapt sa stie ). Un om care stie va si face ce stie. Unul care nu stie nici nu va face, nici nu va sti ce sa faca sau sa spuna. Acest Andrusca /e de fapt molusca/,sau o galusca /pusa pe post de marioneta /care sa execute cat mai multe prostii in beneficiul lui Dragnea, Arsene et comp. Omul are nevoie musai de intretinator , nefiind responsabil de un comportament normal in societate.Punct.

  2. Singurul vinovat e Arsene. El l-a numit doar cu gandul la banii care sa invart la companiile din subordine. L-a numit stiind ca e un analfabet si nu stie sa citeasca si sa scrie. Vedeti ca pana si lui Dragnea i se pare prea mult, adica prea prost. Astia distrug Romania, sunt echivalentul unor criminali. Hotul de Arsene e singurul vinovat si pt dezastrul din judet. Blestemati sa fiti, astazi in zi sfanta.

  3. INACCEPTABIL.Cum discuta aceasta persoana cu subalternii??Oare de aceea este cu economia ca stie sa faca economie la vorbe.?
    Personal imi este mila de acest om, el nu stie ce-i cu el acolo si daca Dady il monitorizeaza , omul se tine de scaun sa nu cada.
    Omule ,de ce nu mergi in treaba ta, unde esti mai linistit nu asa stresat de Dady….ce face penalul acesta din voi, mai oameni buni ?parca sunteti drogati, teleghidati toti din guvern.
    Nu realizati ca sunteti penibili?Refuz sa cred ca si-a ales d-l Dragnea numai ignoranti sa-i manipuleze.Sunteti „papuselele”lui, nimic altceva.

  4. Nu trebuie sa va fie mila de Andrusca, cine l-a cunoscut stie de cat nesat si foame are acest porc pentru putere. Tace deoarece in loc sa invete la timp.el pastea oile, de unde cultura generala si vocabular adecvat daca aceasta gorila umana, acest cataclism chiulea de la scoala pentru a paste oile, vedeti ce note lua la scoala, va ingroziti. Acest parvenit ordinar si prost pe deasupra ca a ravnit postul de ministru este exact ca in proverbul prostul nu este prost destul daca nu e si fudul. De verificat cine si in baza a ce i-a dat diploma la facultate la 32ani. Treburile tarii nu au cum sa mearga daca in guvern sunt asemenea nulitati. Arsene si Andrusca reprezinta capul mafiei din jud. NEAMT. Speram sa prindem ziua in care DNA va curata judetul de asemenea hoti si brute, de aceste putregaiuri nenorocite care isi elimina dejectiile si defecheaza direct in capul oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.