Actorul si fostul europarlamentar Mircea Diaconu, candidat independent la presedintia Romaniei, s-a intalnit astazi cu simpatizantii sai din Piatra Neamt, in fata statuii lui Stefan cel Mare, din parcul central din oras. Cu o atitudine extrem de modesta si de degajata, acesta a raspuns intrebarilor atat cetatenilor prezenti, cât si jurnalistilor. La un moment dat a inceput sa ploua, iar un cetatean s-a oferit sa-i tina umbrela lui Mircea Diaconu, insa acesta a refuzat politicos. ”Am vazut ca este vreme rea, am uitat sa-mi iau umbrela la mine, insa asa ceva, nu. Nu-mi tineti umbrela, va rog frumos!”. Subiectele abordate si dezbatute cu cetatenii au fost diverse, de la politica pana la cazul Caracal.

Soclul statuii lui Stefan cel Mare a fost reabilitat de primarie cu doar 48 de ore inainte de actiunea electorala a lui Mircea Diaconu, dupa ce s-a aflat ca acesta va sosi in Piatra- Neamt. Mircea Diaconu a aflat de la jurnalisti despre inedita situatie si a declarat ca ar trebui sa mearga prin mai multe locuri din tara unde sunt obiective istorice in paragina, sau drumuri la care se intarzie reparatiile. ”Dati-mi o lista cu statui prapadite, ca ma duc peste tot”, a spus acesta, spre amuzamentul asistentei.

Mircea Diaconu este sustinut in cursa electorala de 7 centrale sindicale si de doua partide, unul dintre acestea fiind ALDE, partid care a contribuit decisiv la dărâmarea Guvernului Dăncilă. ”Astazi a sosit in Piatra- Neamt, cu adevarat un om (n.n. Alianta care îl sprijina pe Mircea Diaconu, se numeste ”UN OM”), a sosit domnul Mircea Diaconu, un om care niciodata nu se va dezice de ceea ce promite, un bun gospodar, un om de nota zece. Pentru ca tot e pe buletinul de vot pe pozitia 10, e intr-adevar un om de nota zece care își merita pe deplin locul pe scaunul de la Cotroceni. Nu stiu daca va sta la Cotroceni sau prin alta parte asa cum a spus dumnealui, cert este faptul ca își merita locul si sigur si rolul de presedinte al României. Speram ca poporul, cetatenii, îi vor da votul si o sa avem intr-adevar și un român autentic în fruntea țării”, a declarat Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt.

tvmneamt.ro a transmis in direct intalnirea lui Mircea Diaconu cu sustinatorii:

Piatra Neamț- Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și Pro România, întâlnire cu simpatizanții

Publicată de TVMneamţ.ro pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.