Mai multi motociclisti de la un club de profil din Piatra- Neamt, au mers ieri si au aprins lumanari in memoria motociclistului decedat in accidentul de la Roznov (Vezi stirea cu tragedia aici!)

Ei au filmat intreaga actiune.(Vezi video mai jos!)

Unii membri ai altor cluburi de motociclisti, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, au declarat ca au avut si ei intentia sa faca un gest asemanator, insa, au ajuns la concluzia ca nu este oportun, avand in vedere conditiile in care circula cel care a produs accidentul.

Romeo Panaintescu- membru al Clubului Carpat Bikers M.C., a declarat pe marginea acestui subiect, ca toti cei pasionati de motoare, pentru a evita semenea accidente ar trebui sa intre intr-un club de motociclisti: ”Daca cel care a decedat ieri, ar fi fost membru intr-un club de motociclisti, l-am fi putut ajuta chiar sa obtina permis de conducere. Intr-un club esti ajutat si invatat cum sa te comporti in trafic, ce manevre sa faci, cum sa le faci si chiar sa conduci preventiv. Recomand pasionatilor de motoare sa intre in cluburi, unde gasesc tot sprijinul si ajutorul de care au nevoie, pentru ca asemenea nenorociri sa poata fi evitate

Martorii povestesc ca tanarul decedat ieri, obisnuia sa mearga cu viteza excesiva si trecea zilnic, de mai multe ori chiar, prin acea zona. Ei nu isi explica cum este posibil ca el sa nu fi fost oprit niciodata de politia rutiera, in conditiile in care in fiecare zi sunt echipaje cu radar pe acel traseu si mai mult decat atat, chiar in aceasta saptamana se desfasoara o campanie de prevenire a accidentelor, actiune in cadrul careia toate aparatele radar ale politiei rutiere sunt pe strazi. Daca ar fi fost depistat la timp, moartea a doi oameni putea fi evitata.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.