O coloana militara filmata ieri (duminica, 4 octombrie) la Borca, judetul Neamt, a creat mari nedumeriri printre localnicii din comuna. Coloana de 12 vehicule militare de tip Humvee, cu militari iesiti pe turele in pozitie de tragere, a dat nastere la diverse scenarii, dupa ce filmarea a ajuns pe retelele de socializare.

Cele 12 vehicule cu insemne ale Armatei Române, erau escortate de masini ale Politiei Militare si aveau directia de deplasare inspre Vatra Dornei. Militarii se indreptau probabil spre una dintre cele doua unitati militare din zona, posibil spre Unitatea Militara de la Argestru, o localitate din apropiere de Vatra Dornei, insa cum in Borca este pentru prima data cand e vede o asemenea desfasurare de forte era destul de impresionanta, localnicii au avansat diverse ipoteze, inclusiv ca sunt pregatiri pentru un razboi.

Nedumerire la Borca. O coloana militară i-a pus pe gânduri pe localnici

Nedumerire la Borca. O coloana militară i-a pus pe gânduri pe localnici (sursa video: facebook- Aron Gogus Ionela). Mai multe detalii, AICI https://tvmneamt.ro/video-nedumerire-la-borca-o-coloana-militara-i-a-pus-pe-ganduri-pe-localnici/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Luni, 5 octombrie 2020

Astfel de manevre sunt considerate secret militar, de aceea, nici noi nu am putut obtine informatii oficiale.

I.C. (sursa video: facebook- Aron Gogus Ionela)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.