Omul care merge cu a strabatut un bulevard intreg mergand numai pe mijlocul drumului cu un caine intr-o lesa, este deja ”vedeta” in oras, insa se pare ca numai de la politie nu a aflat nimeni. (vezi video jos)

In ziua in care noi am publicat articolul ”VETERINARII RECOMANDA CAINILOR SA-SI DUCA STAPANII LA PSIHIATRU, PERIODIC pe adresa redactiei au inceput sa vina fotografii si chiar un filmulet in care apare omul cu cainele in mai multe alte zone din oras, mergand tot  pe mijlocul drumului, fara sa-i pese ca incurca traficul, ca pune in pericol siguranta traficului, isi pune in pericol propria viata si pe a cainelui.

Asta ne face sa credem ca pe la politie s-a intrat in concediii si la criza acuta de personal cu care se confrunta institutia, nu a putut fi lasat nimeni in loc. Exact cum spunea un cititor: ” Cum naiba… eu daca merg de la gara pana la piata mare fara centura de siguranta, ma gaseste sigur un politist sa ma amendeze. Asta a mers toata ziu prin oras cu cainele pe mijlocul drumului si nu l-a vazut niciun fel de politist.”

Intr-o alta fotografie trimisa pe asdresa redactiei, se vede omul cu cainele, cum merge linistit pe podul de la Orion, spre stupefactia trecatorilor care nu inteleg ce se intampla.

Intr-un mesaj, cineva ne spune ca l-a vazut tot vineri, pe strada Stefan cel Mare, in aceleasi ipostaze, cum era oprit in fata la parcul ZOO pentru a da prioritate la pietoni.

Desi intial am tratat subiectul in spirit de gluma crezand ca barbatul din imagini are doar chef de distractie, acum vorbim cat se poate de serios si ne dam seama ca este posibil ca el sa aiba ceva probleme de sanatate, dar ne bucuram totusi ca omul nu este proprietarul unei cirezi de vaci sau… ceva, ca daca iesea cu ele la plimbare, pana il gasea politia…

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.