Peste 200 de oameni au fost martori la ceea ce ei numesc ”o adevarata minune”, marti, 19 martie 2019, la Iasi la o Conferinta despre  ”Sfintii inchisorilor” cum sunt supranumiti cei care in anii 50-60 pe timpul regimurilor totalitariste din Romania, si-au petrecut zeci de ani dupa gratii in cele mai grele conditii de detentie, in numele libertatii, al iubirii de tara si a credintei crestin ortidoxe, unul dintre ei fiind si regretatul Iustin Parvu, cel cunsocut si ca Sfantul Moldovei.

O icoana de mari dimensiuni cu chipul lui Iustin Parvu, expusa in sala unde se tinea conferinta, a inceput sa izvorasca mir timp de aproximativ 2 ore pana in jurul orei 23, sub privirile inmarmurite ale celor aproximativ 200 de oameni. Martorii spun ca mirul izvora din abundenta, efectiv din sticla care protejeaza icoana, pe exterior, degajand un miros puternic.

Iata marturia Cristinei Ioana, o tanara care a asistat la fenomenul inexplicabil pe care l-a surprins foto si video:

”Minunea Sfinților cei Vii – izvorâtori de mir
Conferința ,,Avva Iustin și Sfinții închisorilor”,
Iași, 19 martie 2019

Astăzi a fost despre SFÂNTUL PĂRINTE IUSTIN ȘI DESPRE SFINȚII DIN ÎNCHISORI, zi în care Dumnezeu ne-a arătat Slava Sa prin acești Sfinți români care s- au jertfit și au murit pentru libertatea și credința neamului românesc și pentru fiecare dintre noi!

Am trăit poate cea mai mare MINUNE VĂZUTĂ la sfârșitul Conferinței, când toți oamenii din sală au început să se închine la Sfintele Moaște și la Icoanele cu Sfintii din Închisori.

Prima dată a început să izvorască mir din Sfintele Moaște, pe rând, din toate cele aduse spre închinare, iar mai apoi a început să izvorască mirul din icoane.

Icoana mare cu Sfântul Părinte Iustin a izvorât cel mai mult mir, iar mireasma era foarte foarte puternică.

Postez fotografiile pe care am reușit să le fac și video, fiind martoră la această mare minune și datoare să împărtășesc tuturor ceea ce s-a întâmplat la Conferința cu SFINȚII din Închisori.

Mărturisesc că am văzut cu ochii mei, cum a curs mir continuu și din Sfintele Moaște și din Icoane, preț de aproape 2 ore. Oamenii luau mirul cu tot ce aveau la îndemână și acesta izvora din nou.

Îndemn pe toți cei care au simțit prezența vie a Sfinților din închisori și au fost grabnic ajutați, chiar tămăduiți de boli grave sau au trăit orice altă minune, să le mărturisească în scris, și să le transmită la Mănăstirea Petru Vodă, pentru că cei de acolo doresc sa pregătească din timp dosarele pentru canonizare.”

Nu este pentru prima data cand o icoana cu parintele Iustin Parvu izvoraste mir, fenomenul avand loc destul de des, mai ales la Manastirea Petru Voda, ridicata de el. Pe 10 iunie 2017, tot sub ochii a peste o de oameni, in timpul unei slujbe de pomenire, o icoana aflata pe mormantul parintelui, a inceput sa ivorasca mir: Vezi AICI- Izvorăște mir (VIDEO)- Minune la mormântul Părintelui Iustin astăzi, la 4 ani de la moartea duhovnicului

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.