Atentie, articolul contine expresii licentioase! Limbaj obscen! Audio necenzurat!

Dupa primarul PSD de la Borlesti, un alt primar PSD din Neamt se da în stambă in fata cetatenilor, cu un limbaj murdar si de toata jena, pentru un ales care traieste din bani publici.

Este vorba despre primarul comunei Zanesti, Ioan Filip (zis Firu) care l-a jignit si injurat pe un cetatean din comuna chiar in sediul primariei. Imaginile (video mai jos) au fost inregistrate in aceasta dimineata (15 septembrie). Cetateanul din imagini îi reproseaza primarului (ajuns intre timp un fel de baron rural) ca i-ar fi facut o plangere nefondata pentru a-l hărțui, apoi îi aminteste cum a obtinut fraudulos fonduri europene sau cum foloseste utilajele si angajatii primariei la ferma familiei. Primarul îl jigneste in mod repetat pe barbat, folosind un limbaj suburban, iar la un moment dat, îi spune fara nicio jena desi in birou cu alesul zanestenilor se vede ca mai sunt cel putin doua femei, ”Sa ma pupi in p…”. Vom lasa imaginile needitate si necenzurate, pentru a indeparta orice dubiu privind autenticitatea inregistrarii, dar si pentru a auzi toti zanestenii pe cine au votat si cine le cere votul pentru inca un mandat.

Primar PSD, către un cetățean, în sediul primăriei: ''Să mă pupi în p…''

Primar PSD, către un cetățean, în sediul primăriei: ''Să mă pupi în p…''

Publicată de TVMneamţ.ro pe Marţi, 15 septembrie 2020

Primarul Ioan Filip este finul lui Ionel Arsene, cunoscut si el pentru atitudinea si limbajul de baron local. Acesta i-a fost naș de cununie primarului, la implinirea a 25 de ani de casatorie.

In urma cu o saptamana, tvmneamt.ro a publicat o inregistrare cu un alt primar PSD, de aceasta data al comunei Borlesti, care i se adreseaza unui cetatean intr-un limbaj asemanator (Vezi AICIAudio- Un primar PSD din Neamț înjură ca la ușa cortului: Te f..e grija? `te-n p… mea!)

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.