Andrei Carabelea a sustinut astazi prima conferinta de presa de la preluarea functiei de primar al municipiului Piatra Neamt. Alaturi de el au fost 3 dintre consilierii personali pe care Carabelea si i-a ales pana acum: Oana Radu (relația cu societatea civila și mediul de afaceri), Mihaela Munteanu (se va ocupa de digitalizarea administratiei, fiind expert in domeniu) și Vlad Moscalu (a coordonat santiere mari in mai multe locuri din lume, are experienta in inginerie urbana, va coordona investitii, lucrari, etc.)

Primarul Carabelea a mai anuntat astazi ca toti pensionarii din Primaria Piatra Neamt vor parasi posturile pe care le detin in prezent. Este vorba despre 7 persoane carora le-a fost prelungit contractul de munca, desi au depasit varsta penionarii, unul dintre acestia, fiind si arhitectul sef al orasului. O parte dintre angajatii care au depasit varsta de pensionare, au renuntat la posturi inainte de preluarea functiei de primar, de catre Andrei Carabelea. Pensionarii eliberati din functii, cei care vor, pot deveni consilieri onorifici ai primarului, adica fara remuneratie, a mai precizat Carabelea.

Declaratiile complete ale primarului Carabelea, in materialul video de mai jos, transmis in direct de tvmneamt.ro:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Inca nu-i suficient…aparatul…e supradimensionat..de ani si ani..aduceti eficienta…nu va lamentati..in mosteniri supradimensionate..ca sa fiti credibil…UN CETATEAN..UN VOT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.