Podul de la Preluca a devenit rusinea judetului Neamt. Peste mai putin de o luna ar trebui sa fie terminate lucrarile de reabilitare care au inceput de peste 2 luni de zile si cu toate astea, sunt zile intregi in care nimeni nu lucreaza acolo, asa cum tvmneamt a relatat joi (9 august) de la fata locului, cand santierul era pustiu. Podul respectiv a fost lasat in paragina timp de peste 10 ani cand au inceput sa apara primele semne de degradare, iar de aproape 3 ani se circula pe un singur sens. Acum, nici macar jumatate din lucrare nu este gata.

Astazi, duminica 12 august, in plin sezon turistic si de concedii, cozile s-au intins pe distante de 5km si chiar si de 10-12 km pe sensul de mers Bicaz- Piatra Neamt. Chiar daca este rusinos ce se intampla, nimeni nu urgenteaza lucrarile, ba mai mult, podul a devenit loc de pelerinaj pentru Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, care nu scapa nicio ocazie sa faca poze acolo, in niste tentative penibile de a-si face imagine.

Din informatiile pe care noi le detinem, firma care lucreaza la pod nu si-a primit banii si au aparut si probleme cu niste avize privind calitatea materialelor de constructie folosite pentru reabilitarea podului, deci este destul de probabil ca lucrarile sa depaseasca cu mult termenul prevazut initial.

Mai jos, imagini transmise in direct in aceasta seara la ora 19 de TvmNeamt, de la fata locului:

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.