Ioan Popa, barbatul care sustine ca a fost agresat de fiul primarului din Zanesti, ne-a aratat astazi locul in care ar fi avut loc agresiunea si a venit cu noi acuzatii, de data asta la adresa sotiei primarului Ioan Filip, despre care a a spus ca l-ar fi amenintat telefonic si ar fi intrat fara drept in curtea sa.

Primarul Filip nu era in localitate si ne-a spus telefonic, despre faptul ca omul care sustine a fi victima fiului sau, nu face decat sa calomnieze si sa acuze fara fond, in speranta obtinerii unor bani de la familia primarului. Despre fiul sau, ne-a declarat ca nu ar face rau nici macar unei muste, pentru ca este un tanar educat si cu bun simt, oamenii din comuna putand confirma asta.

Fiul primarului, Iulian Filip n-a putut fi gasit, deoarece se afla la muncile campului, in schimb, mama sa, Ana Filip a acceptat sa- si spuna punctul de vedere in legatura cu situatia creata. Ea a infirmat absolut toate acuzatiile care i se aduc fiului ei, spunand ca acuzatorul, prin actiunile sale, nu urmareste decat obtinerea unor foloase materiale. Puteti urmari mai jos materialul realizat astazi, lasandu-va sa trageti concluziile pana la urmatorul episod, pentru ca la Zanesti, se pare ca adevarul umbla cu capul spart, neregulile de acolo fiind extrem de grave si mergand in multe directii.

Ionut Corfu

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Ioan Popa, barbatul care sustine ca a fost agresat de fiul primarului din Zanesti, ne-a aratat astazi locul in care ar fi avut loc agresiunea si a venit cu noi acuzatii, de data asta la adresa sotiei primarului Ioan Filip, despre care a a spus ca l-ar fi amenintat telefonic si ar fi intrat fara drept in curtea sa.https://tvmneamt.ro/video-scandalul-de-la-zanesti-acuzatii-si-la-adresa-sotiei-primarului-filip/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.