Actualizare stire: Se confirma din nou informatiile TvmNeamt. Madalina Ciubotaru a anuntat public in aceata seara (1 decembrie) ca demisioneaza din PSD si trece la Pro Romania. Declaratia Madalinei Ciubotaru, AICI

Stirea initiala: Joi (29 noiembrie), in plenul sedintei de CJ Neamt, consilierul judetean Madalina Ciubotaru (șefa PSD Roznov), îl privea in ochi pe Ionel Arsene, șeful ei de partid si presedintele CJ Neamt, si îi spunea că ”îmi dau demisia din CJ Neamt pentru ca ma voi implica in niste proiecte incompatibile cu functia de consilier judetean”. Prin gestul ei, si prin viitoarele plecari din partid a altor cel putin 3 consilieri judeteni PSD, alianta ALDE- PSD pierde putererea in judetul Neamt.

Madalina Ciubotaru nu a explicat despre ce proiecte este vorba, insa in presa a aparut informatia ca prin demisia ei s-a dat startul dezertarilor din PSD Neamt si ca proaspata demisionara va trece cu arme, bagaje si organizatie cu vreo 3.000 de membri, direct la Pro Romania Neamt, unde maeștri de ceremonii sunt fostul prefect Vasile Panaite si medicul veterinar Liviu Harbuz.

Se pare ca informatiile sunt cat se poate de reale, pentru ca astazi, la nici 48 de ore de la demisia din CJ Neamt, Madalina Ciubotaru a fost surprinsa de o echipa TvmNeamt, alaturi de Liviu Harbuz, la manifestarile de Centenar, organizate in centrul orasului Piatra- Neamt.

Cei doi mai erau insotiti de cel putin alte doua persoane, printre care si Vasile Panaite, si au stat ceva mai retrasi, pe trotuarul de vizavi de scena pe care erau oficialitatile.

Surse TvmNeamt spun ca Madalina Ciubotaru si-a negociat functia de presedinte al organizatiei de femei Pro Romania Neamt, pe care are sanse destul de mari sa o primeasca dupa ce va face anuntul ca a plecat din PSD si se va inscrie in Pro România.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.