Show total in aceasta seara (12 mai) la una dintre reprezentatiile unui circ maghiar poposit si in Piatra- Neamt (VIDEO la sfarsitul articolului).

Ultimul numar din spectacol a fost unul care tine de sportul extrem. Doi motociclisti, Carlos din Venezuela si Victor din Columbia, asa cum au fost ei prezentati publicului au tinut spectatorii cu sufletul la gura, ruland cu motocicletele pe rand apoi concomitent intr-o sfera din metal supranumita GLOBUL MORTII.

Partea cea mai spectaculoasa a fost cand venezueleanul Carlos a invitat o tanara din public sa stea in globul mortii in timp ce colegul lui motociclist isi sustine numarul (de la minutul 2:30). Tanara a dat dovada de un curaj nebun, a acceptat provocarea fara sa stea prea mult pe ganduri si timp de doua minute a stat in sfera cu diametrul de aproximativ 6 metri, in timp ce motociclistul columbian a zburat efectiv cu motocicleta la cativa centimetri de capul ei, cu viteza ametitoare. Ba chiar la un moment dat, acesta s-a invartit in sfera cu o mana pe capul fetei.

Ea a primit instructiuni inainte sa intre in jocul extrem, fiind sfatuita sa nu se miste si sa nu se uite in alta parte decat in ochii prezentatoarei, pentru a nu-si pierde echilibrul si a nu intra in panica, o singura miscare gresita putand avea urmari grave pentru ambii protagonisti ai numarului. A respectat indicatiile cu strictete, drept dovada, faptul ca iesit din sfera vie si nevatamata.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.